Pregled Ternion ICO platforme





Ternion je licenciran digitalnu razmjenu platformu izgrađen na Fiat portala i komercijalnih usluga. Širi dostupnost na tržištu kriptovalyutnogo spajanjem modernih financijskih usluga za financijski sustav decentralizacije, što olakšava i potiče inovacije u financiranju i kriptovom Ternion za promicanje inovacija u kriptofinansirovanii razvoj cryptocurrency stvarnom podrškom za profitabilan posao, a ne za špekulacije, ali za tržišnim silama, naravno.




Tu Ternion ljudi na platformi koja ima za cilj riješiti neki od problema koji utječu na kriptovalyutnyh tržište sustava danas kao nedostatak povjerenja od ICO na sigurnost digitalne imovine oni kriptoobmenah s nižim standardima od onih koje tradicionalnih posrednika i poteškoće s kojima se suočavaju cryptothema kao način plaćanja ,
Ternion ekosustav
Ternion ekosustava sastoji od tri elementa koji djeluju zajedno i pomoćno Ternion (Trn) su korisna za razmjenu platforme.
promjena
Ternion promjena je podesiva platforma, dostupna i učinkovita razmjena koja omogućuje korisnicima da pretvoriti kodiran kripto, kriptografija i kriptografski Fiat. Glavna svrha ove razmjene je ponuditi cjelovito rješenje cryptomoneadores.
Ternion procesor plaćanja
Procesi plaćanja olakšavaju plaćanje između dobavljača i njihovih kupaca. Korisnici će primiti debitnu karticu koju mogu koristiti za plaćanje. Davatelji usluga mogu odabrati prihvaćanje plaćanja koje se obrađuju pomoću metode fiat ili šifriranja.
Ternion Likvidnost Fonda
To je suština dvije druge komponente. Time se osigurava da čip za inflaciju TRN neće i neće spasiti akumulirane fondove za razvoj platforme Ternion.
Mark Ternion
TRN je kompatibilan sa ERC20 primjer, koji služi kao dobit uzorak od platforme platiti naknadu za razmjenu ili prenijeti natrag Ternion brand. Osim toga, čip osigurava kompatibilnost sa svim pokazateljima koji su kompatibilni s ERC20, koji koristi svim korisnicima Ternion ekosustava.
Zašto uložiti u Ternion?
Platforma je dostupna putem aplikacija za mobilne platforme i web aplikacije, što ga čini prikladnim ne samo za agencijska tijela nego i za privatne investitore.
Ternion će provoditi godišnje transakcije i kontrole platforme kako bi osigurala transparentnost i pouzdanost obavještavajući javnost o budućem napretku.
Ternion Exchange ima europsku komercijalnu licencu i ispunjava sve europske standarde postavljene za brodske pošiljke za brze provjere.
Platforma ima potpuni korisnički servis koji čak uključuje i vrhunsko upravljanje koje će pomoći korisnicima kada imaju probleme ili probleme povezane s Ternionom.

ICN Ternion Parametar (TRN signal)
Podaci: TRN
Protokol signala: ERC20
Ukupni token: 95.000.000 TRN
Predujamski ugovor: TRN 22 500 000
Špedicija lanca tijekom ICO: TRN 53 500 000
Datumi prije prodaje: aktivni do 28. lipnja 2018.
ICO Datum:

lipnja 29. kolovoza 29. Tečajna lista: 1 TRN $ 0,65
Krug B 30. Kolovoz 30. listopada tečaj: 1 TRN 2,10 $
C krug 1. studenog, 30. prosinca, tečaj: 1 TRN 3,23 dolara

Mekani pokrov: 5 000 000
Tvrdi uvez: 65,000,000

Ternion je nova trgovačka platforma temeljena na uspješnim metodama zaključavanja koja pokazuju tržište i mijenjaju funkcioniranje financijskog ekosustava. Ovaj sustav koristi svoje platforme kolege za podršku procesu trgovanja za neke fantastične vrste imovine. Osim toga, ova platforma također koristi vlastitu poznatu kriptoznu valutu, za koju se zna da je token trgovanje. Programeri očekuju da će stvoriti ogromne ciljeve likvidnosti, koji provode tokene transakcije, kako bi pomogli vlasnicima tokena. Cilj ove platforme je postati lider u preobrazbi nekoliko financijskih sredstava s tehnologijom blockchaina. Nakon što odlučite sudjelovati na ovoj internetskoj stranici, siguran sam da možete nastaviti ulagati u iskustvo i kreativne ideje osnivača,

ROAD MAP


kvartal 2018. godine
Razmjena je počela razvijati.
T2 2018
Javna pred-prodaja. Tečajna lista
T3 2018
Javna prodaja.
Četvrti 2018. godine
Decentralizirana zatvorena beta razmjena. Burza predstavlja trgovinu maržama. Počeo je decentralizirani razvoj Burze. Razmjena likvidnosti u gotovini.
kvartal 2019
Počinje razvoj plaćanja Terniona. Pokrenite decentraliziranu razmjenu. Zatvorena beta plaćanja. Bonus za ranu razmjenu.
T2 2019
Započnite s uplatama.

NAREDBA

Za informaciju :
Web-lokacija: https://ternion.io/


mahkota dewa

Komentar

Postingan populer dari blog ini

BUCKSCAKE = Crypto Exchange, Traded Fund, and DeFi Ecosystem.

PayAccept (offre agli utenti un'esperienza bancaria e crittografica semplice e unificata).

🔴🚀 💲💰the world's first environmentally friendly mining project = ARC IRIS🔴🚀 💲💰